Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس باربرز روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: این شناور باری که از بندر هندیجان استان خوزستان عازم کشور امارات متحد عربی بود بامداد امروز در حوالی" مطاف" در آب های شهرستان دیر بر اثر سانحه غرق شد.

وی اضافه کرد: این شناور باری دارای ۶ ملوان بود که توسط قایق های پایگاه دریایی شهید غلامی بردخون نجات و همگی سالم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دیر ادامه داد: هنوز دلیل دقیق این حادثه مشخص نیست و پس از بررسی سانحه اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به خطرآفرین بودن منطقه دریایی بندر دیر افزود: شهرستان دیر در بین پارس جنوبی و شمالی قراردارد و مطاف برای شناورهایی که آشنایی کامل با این منطقه  ندارند، خطرآفرین است به همین دلیل استقرار پایگاه امداد و نجات هوایی در این شهرستان ضروری است.

مُطاف (معروف به برمودای ایران) از جزیره‌های غیر مسکونی ایرانی در خلیج فارس است.

این جزیره در استان بوشهر و در سواحل بخش بردخون شهرستان دیر بین ۲۷ درجه و ۵۰ دقیقه عرض شمالی و ۵۱ درجه و ۲۷ دقیقه طول شرقی واقع شده است.

مطاف جزیره توده‌ای از ماسه به عرض تقریبی یک مایل و طول تقریبی ده مایل است که در هنگام مد زیر آب می‌رود و در هنگام جزر بیرون می‌آید، هنگام توفانی شدن دریا به علت آشنا نبودن دریانوردان به منطقه، شناورهای باری و صیادی و قایق‌های ماهیگیری زیادی را در این ناحیه به گل می‌نشاند و غرق می شود.

بندر دیر در ۱۸۰ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

برچسب‌ها بوشهر حوادث غیرطبیعی سازمان بنادر و دریانوردی خط حادثه بردخون تجارت بندردیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر حوادث غیرطبیعی سازمان بنادر و دریانوردی بوشهر حوادث غیرطبیعی سازمان بنادر و دریانوردی خط حادثه بردخون تجارت بندردیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب چهارشنبه شب در آئین رونمایی از طرح جامع مطالعات تفصیلی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بندر بوشهر و بنادر تابعه اظهار کرد: در این استان با وجود ۱۱ بندر تجاری و ۲۷ بندر صیادی ارتزاق ۷۰ درصد ساحل نشینان به دریا وابسته است که چنین شرایطی در این حوزه سیاست گذاری و برنامه ریزی ویژه ای می‌طلبد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: با مطالعه انجام شده پیرامون مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بندر بوشهر و بنادر تابعه، دارایی‌های حساس و حیاتی و نقش بنادر در پاسخگویی به نیاز صادرات و واردات کشور بخوبی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بالای ۹۰ درصد صادرات و واردات کشور به لحاظ وزنی و بالا ۷۵ درصد آن به لحاظ ارزشی بر بستر دریا انجام می‌شود که این آمار نشان از اهمیت انکار ناپذیر بنادر به عنوان پل ارتباطی بین خشکی و دریا هستند.

شکیبی نسب اظهار کرد: آسیب به چنین نقاط حساسی می‌تواند آسیب به کل پیکره کشور باشد که مطالعات پدافند غیرعامل در این حوزه کمک می‌کند تهدیدها در بخش‌های مختلف شناسایی و تصمیم گیری لازم در این حوزه اعمال شود.

وی گفت: در هر حال حاضر تمامی طرح‌های توسعه بنادر کشور به طور قطع پیوست پدافند غیرعامل دارند که این نشان از حساسیت و اهمیت پدافند غیرعامل است.

شکیبی نسب اظهار کرد: هوشمندی، تدبیر و درایت تیم مدیریت HSE و مدیریت بحران سازمان بنادر و دریانوردی با حضور جعفری نویدبخش آینده‌ای بسیار خوب و منسجم در مدیریت بنادر به لحاظ ریسک‌ها و تهدیدها است.

وی اضافه کرد: طرح تفصیلی مطالعات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بندر بوشهر و بنادر تابعه در هشت فصل و ظرف مدت ۲ سال برای بنادر بوشهر، کنگان، گناوه، دیر، دیلم و عسلویه انجام شده و این مهم برای جزیره خارگ نیز در دستور کار قرار دارد.

شکیبی نسب افزود: مطالعات انجام شده در ۶ بندر استان و در هشت فصل شامل «مفاهیم و شناخت فیزیکی بندر»، «بررسی و شناسایی فرایندهای اصلی بندر و تعیین اهمیت در هر یک از آنها»، «تهدید شناسی با رویکرد تهدیدات انسان ساخت و مخاطرات طبیعی بندر» و «تحلیل و آنالیز خطرپذیری المان‌های مختلف بندر» است.

وی عنوان کرد: از دیگر فصل‌های مطالعات انجام شده در بنادر استان می‌توان به «ارزیابی ریسک کمی و کیفی هر کدام از المان‌ها در زنجیره عملکرد اصلی بندر»، ارائه راهکار و روش‌های بهسازی المان‌های بندر و تعیین اولویت‌های انجام آن- طرح‌های عملیاتی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل»، «مدیریت ریسک بنادر تابعه بوشهر» و «تهیه اسناد مناقصه برای انتخاب مشاور جهت انجام خدمات مطالعات فاز یک و دو برای سه اولویت اول و اجرا دوره آموزشی تخصصی» است.

در این آئین عبدالله جعفری، مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی لوح تقدیر اهدایی محمد حسن نامی رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور را به محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اهدا کرد.

این لوح تقدیر به واسطه عملکرد موفق اداره کل در عرصه‌های مدیریت بحران، امدادرسانی، بخصوص حوادث و سیلاب اخیر کشور و کاهش خطرپذیری و اقدامات پیشگیرانه در مخاطرات طبیعی به مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اهدا شد.

کد خبر 6100969

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • واکنش دیدنی نویر باری دیگر دروازه بایرن مونیخ را در دیدار با رئال مادرید نجات داد / فیلم
  • قشم صاحب نخستین آتشخوار تندرو کشور می‌شود‌
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • پایگاه امداد و نجات بندر کری کلنگ‌زنی شد
  • وقوع ۷۰ حریق و حادثه در سمنان/ ۳۲ نفر از حوادث نجات یافتند
  • مسجد شناور الجبار (+تصاویر)
  • عملیات خطرناک نجات حیوانات خانگی هنگام فوران آتشفشان + فیلم
  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک